27 May 2015

Help Me :: Any suggestion??

Penulis : Princes Yuyue Masa : 11:01 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum....

Hari nih yuyu terasa sungguh bangga dengan anak buah yuyu yang first nih, budak nya kecik kecik cili padi sekarang sudah darjah 1 .. kejap jea masa berlalu, duluuuu masa yuyu tinggal dengan abang yuyu dia kecik tapak tangan yuyu lagi sekarang dah jadi student dah..hi hi hi ..yang yuyu bangga sangat baru baru nie ada peperiksaan pertengahan tahun, alhamdulillah dia dapat no.3 ..kira okay sangat lah tuh walaupun belum tercapai untuk rebut tempat no.1 kan.. lagi bangga no.3 dalam keseluruhan pulak tuh, Tahniah abang aniq !!!

Dari no.9 peperiksaan bulan Mac akhirnya abg dapat buktikan pada ayah,ibu yang abang boleh kan .. setiap malam kena bebel dengan ibu ayah sebab 'tebolah' bahasa bukunya cuai kot ...hahahaa.. kesian si budak tuh, senyap jea bila kena bebel sebab dia tahu salah dia ..

Korang...yuyu nak minta idea dengan korang nih, any idea tak apa yang nak hadiah pada sibudak tuh ..hihihii.. si ayah dah kasi basikal, kalau yuyu nih tak mampu lah nak kasi hadiah mahal mahal ..setakat harga biasa biasa boleh laaa, asal kan sibudak tuh suka kan... agak agak apa ye sesuai untuk dia?? kalau boleh benda yang berfaedah lah, macam buku..tapi kalau alat tulis macam dah banyak, iya lah masa bestday dia yuyu dah kasi sedozen dah alat tulis ..wakakakakakakaaa


nih laaa sibudak kenek nih, minat sangat nak masuk persatuan nih si ayah tak kasi..huahauhauaaa mahal sangat yuran nya ..ngeh

No comments: