17 April 2015

Suka Duka Husben Kerja Shift

Penulis : Princes Yuyue Masa : 4:02 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum.....

Alhamdulillah hari nih ada mood lebih sikit nak taip entry nih harr gituu, kalau tak malas memanjang jea nak update blog nih...dulu kemain rajin lagi , sekarang ntah kenapa exceli idea yang non ada laaa kalau idea mencurah curah sure yuyu update 5 kali sehari..iyaa ko idok?? huhauaahuaaa

Okay, siapa husben kerja shift? ada tak wife suka husben kerja shift? lain orang lain citarasa kan, macam yuyu husben baru jea start kerja shift sebelum nih tak nya nak bershift shift start 13 April baru baru nih laa start kerja shift pulak..adehhh .. yuyu macam biasa lah kerja normal pukul 5 petang dah balik. Minggu nih husben yuyu kerja shift malam masuk pukul 8.45 malam balik kerja pukul 6.30 pagi kira okay laaa banyak masa boleh gurau senda sebelum cik hubby pergi kerja kan .. ceewaahh *_*

Memula tuh yuyu tak dapat nak terima cik hubby kerja shift malam, bayang kan kitaorang baru jea pindah rumah baru lima malam yuyu tak terpaksa tidur sensorang malam malam, idok ke seram weiii ..dah laaa baru nak biasa tidur rumah baru, nih kena tinggal pulak dah... redha jea laaa walaupun hati nih rasa nak nangis teresak esak masa lepas salam peluk cium cik hubby sebelum pergi kerja .. *ceehhh mention peluk cium kemain minah nih ..kikikiiii .. exceli cik hubby berat hati nak tinggal wife dia yang comey lotel nih sensorang tapi nak buat camner kan kerja kena redha lah .. hiahiaaahaa *sambil kenyit kenyit mata

Pada awalnya yuyu susah jugak nak sesuai kan diri lebih lebih lagi sekarang yuyu dah berbadan dua kan, macam macam lah boleh berlaku bila tinggal sorang sorang nih.. kalau siang hari okay lagi,
kalau malam malam nih susah kita nak jangka kan.. Sekarang bila cik hubby kerja malam yuyu terpaksa lah masak pepagi untuk cik hubby makan tengah hari ..baik tak yuyu?? hiahaahahaaa malam nih kerja malam lagi, hmmm..sadis betul !!! :(

Bagi yuyu tak ada yang suka pun bila cik hubby kerja malam... tajuk entry tuh tak sepatutnya letak camgitu kan... errkkkk tak apalah kasi gempak sikit tajuk tuuu... heeeee.. okay !!!




No comments: