22 December 2014

Coaching, Sharing, Meletuppp, Kebabomm !!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 11:07 AM Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum....

Semalam hari minggu an apa aktiviti korang? pergi dating yerrr, alahaiii best nyaa swettt gitu ..wakaakaa ..yuyu dah lama tak date dengan boypren yuyu kat tepi tasik, rinduuu rasanya .hukhukhuk

Bukan apa jadual yuyu padat sangat sangat weekend nih, biar lah bersusah sekarang nanti yuyu dah boleh bersenang lenang ..InsyaAllah jika kita berusaha pasti rezeki menyebelahi kita kan .. tinggal seminggu lebih jea lagi nak masuk tahun 2015 macam mana lah keadaan ekonomi tahun tuh kan?? korang boleh bayang kan tak macam mana, hmmm ... dengan GST lagi , aduhhhhh aduhhhh

Tapi yuyu dah ambil langkah terbaik untuk mengatasi masalah kewangan nih, alhamdulillah dengan bisnes yuyu sekarang yuyu yakin yuyu dapat mengatasi masalah kewangan tahun 2015 ..InsyaAllah. korang masih tercari cari lubang lubang side income kerr ..meh join bisnes Phytosciences, PERCAYA pada rezeki kerana rezeki datang nya dari Allah bukan dari manusia, so apa nak takut kan  .!!!..

Exceli yuyu nak citer pasal aktiviti yuyu semalam, yuyu and the team kumpul reramai untuk tambah lagi ilmu pasal bisnes nih .. inilah kekuatan team kami, kami tak loket dengan ilmu yang kami ada .. jika kita sharing dengan orang ilmu kita semakin bertambah, jangan sesekali kedekut ilmu ada pada kita yea ..hikhikih ..





tekun sungguh bakal jutawan muda nih kan .. *_*

sharing sudah, so time untuk makan lah pulak ..nyumm nyumm 


satu team, satu keluarga ... mereka semua sporting habis !!!! terbaikkkk

so, korang dah terbuka hati nak join kami ?? cepat wasap terus yuyu 011.2130.6045