08 December 2014

Bukti ...!!! Student Boleh, ANDA ???

Penulis : Princes Yuyue Masa : 11:11 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum....

Monday, monday, monday ..memang hari bluesss sedunia ke?? hihihihiii .. rasa lama tak update pasal bisnes yuyu ann, uhhhh yuyu bukan slow buat bisnes nih tapi disebabkan terlalu ohsemm mendapat sambutan dekat IG dan FB sampai tak sempat nak post dekat BLOG ..*__* korang nak tahu tak gara gara buat bisnes nih semua masalah yang yuyu duk pikir setiap hari sebelum tidur lenyap tetiba !!! apakah itu ??? masalah kewangan lah apa lagi kan?? setiap pagi sentiasa senyum, income hari hari masuk beb ..wakakakakkkaa

Okay nih yuyu nak tayang kat korang bukti student 17tahun dapat mock cheque hari tuuu ,YaAllah yuyu bangga sangat dengan kejayaan bisnes partner yuyu nih ..TAHNIAH ZAFIRAH, adik nih pun blogger taw .. mesti dah ada yang follow dia annn -_-'


masih tak percaya?? alorrrr rugi ahh korang asyik tengok income orang jerrr, tak teringin ke nak rasa income kepuk kepuk setiap hari ?? aiisshh ... meh meh risik risik pasal bisnes nih dengan yuyu, takde caj pun free jer ilmu nih ..hekhekhek

p/s: siapa orang Jitra,Kedah ??? 10.12.14 pukul 8pm ada sesi Cerita Jutawan tau, leader yuyu turun sana, siapa nak join wasap yuyu yerr 011.2130.6045 ..

:: Tepuk dada tanya imam !!! Good Luck, babai


No comments: