18 February 2014

Kerana sayangkan isteri ...

Penulis : Princes Yuyue Masa : 2:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .....

Morning .. sekarang baru sempat jenguk cik blog nie taw, walaupun tuan nya sudah tukar status 'cik' kepada 'puan' tapi status cik blog still mantain kan ..kan .. uuweeee '_" .. lepas kawin nie yuyu bizi sesangat, banyak kerja nak kena settle tak sempat nak update entry pasai majlis wedding ..sok..sok ..

Nanti yuyu update ea kena tunggu time yang betul betul sesuai laa ,nie pun yuyu curik time nak update entry pasai something yang sensasi auu ... amboihh ayat kasi gegar jerrr walhal tajuk entry kat atas tuu tak seberapa pun .. ;)

Kerana kesian kat isteri dia yang cantik molek nie, incik hubby kita belikan kita washing machine taw tuh pun sebab boss kita yang support ..wakakaka ...tak ada lah, incik hubby memang nak beli pun tunggu gaji hujung bulan tapi kebetulan pulak boss yuyu kasi present wedding kitaorang 'cash money' so yuyu discuss dengan incik hubby duit tuu belikan something yang betul betul kitaorang nak pakai ...T___T

Cari punya cari dari Kota Kemuning ke Sri Muda dari Sri Muda ke Shah Alam dari Shah Alam ke Sri Muda balik last last terpikat price kat Sri Muda ..hihihihii .. buat penat jerr main pusing pusing ..ehhh merungut pulak nama dah survey kan kena lerr bersabar !!!
-
-
-
-
-
-
-
taraaaa ..................

en toshiba nie lah bagi semangat kat yuyu nak basuh kain taw ... -___'

warranty 2tahun (yuyu tambah pulak 2+2) tak faham sangat pun sebenarnya ..
harga dalam bajet yuyu (yang paling penting ...)
memang nak amik toshiba tapi bila sampai kat satu kedai tuu dia kata samsung lagi bagus...haaaa nie buat yuyu compius nie, udah tak tahu nak amik yang mana satu pulak ..last last en toshiba yang yuyu bawa balik ..'-'

uuittt ...sesiapa yang baik hati tuu ajar lah yuyu nie camner nak pakai benda alah nie ek, al maklum lerr sebelum nie pakai manual ajerr .. ngeee :D


TQ sooo much my boss sebab kasi hadiah untuk kami, alhamdulillah rezeki kahwin !!! 
suka..suka... suka sampai nak rabak rahang pp cik yuyu ehh.. aiiikkk 'cik' lagi kerr ??? 
kompiusss ...jeng..jeng... arrrr suka hati cik yuyu lah !!! -____________-

byee korang ..... lap uu ..mmuaah !! :*



No comments: