26 February 2014

Hubby suka sangat .....

Penulis : Princes Yuyue Masa : 3:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .....

uiishhh terasa lama sangat tak update blog, fuhhh ... agak agak blog sebelum nie ada tak korang baca ekk ?? uurmm ... tak ada kot, tak apalah yuyu bukan nak femes pom macam penulis blog yang letup letup sekarang , tapi kalau ada sorang dua kawan kawan yang sudi baca blog yuyu nie yuyu sukaaaa sesangat taw .."-' terasa laa jugak ada orang bersimpati nga yuyu nie ,iyee idak ?? huwawawawa ....(mintak simpati laa sangat)

exceli yuyu nak citer pasai kejadian semalam, hihihihi ... sejak kawin nie yuyu belum masak seafood lagi untuk hubby taw, uisshhh perkataan sejak tuh macam lama dah kawin ..walhal tak sampai sebulan pom lagi ..',' semalam yuyu masak udang masak merah special untuk hubby, sekali laa nga adik yuyu si bulat tuh ehh..kang dia terbaca blog yuyu naya kalau tak mention nama dia ..kang merajuk tak nak makan pulak, kang pengsan yuyu kena tibai dengan dia ... macam lerr dia kuat sangat nak tibai yuyu nie ekk '_''

mula mula tuh plan nak pegi berjemaah kat masjid semalam nga hubby tapi tak kesampaian lah, hampa laa jugak perasaan tuh sebab hubby ada hal .. bukan main lagi dia pujuk semalam, puji yuyu masak udang masak merah melambung lambung auu .. yuyu pulak tersengih sampai ke telinga laa T________T nak amik hati lah tuh !!! tak nak kawan .. :( heheheheee ... majuk manja aje, tak baik taw majuk lama lama nga suami ekk..kang dosa pulak ... nak masuk syurga kan?? aaaa... jangan nak buat suami tersentap taw ...uuweeee ..

taraaaa ..... seee menyelerakan tak ...isshhh isshhh tergoda laa tuh ;)


arrrr ...korang nak resepi?? alaaa yuyu masak simple jerr nie, korang try tanya cik google resepi udang masak merah corfirm dia kasi tahu ... corfirm !!! kalau dia tak kasi tahu korang, baru yuyu kasi resepi ehh. yuyu siap masak lagi untuk korang .. promise !!! (",)

laju jerr hubby makan semalam, yuyu suka sangat tengok hubby makan dengan penuh nikmat masakan yuyu .. yuyu tak suka beli makanan kat luar sebab yuyu tak nak biasakan hubby makan masakan luar ..kadang kadang tuh boleh lah time yuyu tak sempat masak kan.. kalau boleh tapau lauk jerr, nasi masak sendiri ehh .. "-'

okey korang.. selamat menjamu selera lunch nanti , haaaa mesti korang teringin nak makan udang masak merah kan hari nie ... sila kan .. bye bye ..mmuahhh ;)


No comments: