25 January 2014

Wedding Present !!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 8:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum......

hai...hai ..korang buat apa tuh? haa .. mesti korang baru bangun tidur kan kan, al maklum ler sejak dua menjak nih cuaca kat negara kita melampau lampau sejuk nyaa.. yuyu ada terbaca kat paper yang negeri Kelantan dah capai suhu sampai 17 celsius, dan negeri Terengganu berkemungkinan next week akan turun salji, hoiiiiii biar betul !!! -,- ntah laa tak mustahil kan benda yang luar biasa akan berlaku kan .. so, kita sebagai umat islam pertingkatkan amal ibadat yekk... sekarang dah macam macam berlaku kat negara kita, semoga Allah lindungi kita semua .. macam something wrong jerrr ...hekhekhek =__=

betul laa orang kata rezeki nak kawin nie mencurah curah, kita rasa jerr duit tak cukup tapi sebenarnya cukup kalau kita betul betul ikhlas nak membina masjid kerana Allah , percaya lah lepas kawin nanti rezeki pasti ada. jangan pulak korang buat majlis grand pulak yea sanggup berhutamg sini sana gara gara nak nampak mewah..jangan jangan itu perangai syaitan !!! eewaahhh ... apa yang penting akad nikah, nak sanding sanding tuh ala kadar sudah ...heeee ... macam yuyu lah T_____T

berbalik pada tajuk entry yekk !! exceli yuyu hepi sesangat hari nie sebab yuyu dapat wedding present dari opismate taw , tak sangka diorang orang pertama yang bagi ..hikhikhik .. terharu babe !!! "__'
semoga korang dimurahkan rezeki laa yerkkk .. "-'

warna warni seperti perasaan yuyu saat ini ...uuweekkk

arap arap laa nanti dapat wedding present periuk nasi ke, kuali ke, heater electric ke, pembakar roti kee ... hahahaa ...demand nampak, tak ada lah yuyu gurau jerr ehhh kalau dapat alhamdulilah rezeki kami '-'
yuyu terima jerr apa korang kasi, yang penting korang datang majlis yuyu tuh dah bahagia bagi yuyu taw.

ok lah korang yuyu out dulu ekk...hari nie last yuyu kerja ,tak sabar nak balik kampung ... T___T nanti kita jumpa di bulan februari pulak yerr ...korang doa kan majlis yuyu berjalan dengan lancar okeh !!!
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
 lagi 7 hari ...counting the day !!! yeeaahhhh


byeee ...see you next entry


No comments: