16 January 2014

Hampir Kemuncak My Wedding !!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 8:30 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum......

haaa...mesti ramai kengkawan yuyu tunggu entry yuyu yang terbaru untuk tahun baru kan?kan?? huahua .. ok! gedik .. *rasa nak termuntah warna warni ehh .. '-' ..fine ! yuyu tak kisah okeh .. -________-'

exceli yuyu bizi sesangat sekarang tak sempat nak update blog auu, dengan kerja tertimbun timbun dengan persiapan wedding tak settle lagi laaa...uuhhhh stresss maakkk !! bulan nie banyak public kan tapi yuyu tak rasa pun nikmat bercuti, kena pergi ikut incik tunang pergi rumah sedara mara hantar kad jemputan lah, pergi carik barang barang untuk majlis laa..macam macam arr .. penat!!! soksok...

yuyu nak majlis wedding yuyu berjalan nga lancar nanti, InsyaAllah dipermudahkan ..Amin .. semua benda yuyu nak buat sendiri, amik kau sekarang dah kesuntukan masa okeh .. bunga untuk gubahan hantaran yuyu buat sendiri, bila kita hasil kan sesuatu benda dengan susah payah sendiri nie terasa kenikmatan dan kepuasan taw .. tapi, kepenatan nga kesibukan tuh lumrah lah yekk .. tak ada sape pun nak tolong yuyu taw, sedihhh ... :'( tapi tak apa, incik tunang selalu bagi semangat kat yuyu .. cayang awak ketat ketat taw ..muuaahhh

kad jemputan untuk kengkawan pun belum pos..adooiiii...serius yuyu cakap memang nak nangis teresak esak bila pikir semua tuh, lagi 2 minggu !!!Oh may God .... tolonggggggg ....

tang cuti untuk kahwin dah apply awal awal, nasib yuyu memang baik arr big boss dah approve ..Alhamdullh, Tq boss!! nanti yuyu kasi doorgift ehh ...hekhekhek ...*kalau masih ada balance laa yerrkk
dalam masa yang sama yuyu runsing jugak takut kerja tak sempat nak settle before and after holiday, wedding nih punya pasai kan ..hukhuk..tak pa settle yang wajib dulu okeh ...amboi macam aku pulak boss kan? alaaa...boss yuyu mesti paham punya lah ... T___T harap camgitu lah yerrkkk

one more thing ...adoiii adik yuyu yang sibongsu tuh dah masuk hostel nanti sape nak tolong yuyu nak settle pasai gubahan tuh bagai hah ??? tak kan mak yuyu pulak, haiishhh mak tak reti bak bak tuh, kalau bagi bak jamuan untuk tetamu dia tahu lah ...aiisshh ..pening heh, serabut kepala deng !!! dah laa kakak,adik adik yang lain sampai 31hb pagi ...sampai hati depa kan tak nak balik kampung awal awal ..hmmm ...nangis tak berlagu lah mek yuyu sat lagi :'(

okey arr korang yuyu cau dulu...nak pikiq camner nak settle problem besaq nie !!! lagik dipikiq lagi stress ahh, kalau dak pikiq kena pikiq jugak ,awat keluaq loghat utara tuh nie mesti terpengaruh dengan novel lah tuh #awek goreng pisang .....aaiishh :'[ ... see u next entry okeh .. bye !

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
lagi 16 hari ..counting the day ....
horeyyy ...yeeahh ..
aikkk hepi lah pulak !! apa apa jerr laaa mek yuyu oiii
T_____________________________T

No comments: