26 June 2015

Nak Mula Dari Mana ?

Penulis : Princes Yuyue Masa : 11:29 AM Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum...

Alhamdulillah hari nih hari ke9 kita berpuasa ann, macam mana korang dah berlubang ke berpuasa korang?? biasa laa tuh orang perempuan memang tak boleh lari dari A.B.C ..hihihiii "Allah Bagi Cuti" beb ..*-'

Yuyu tahun nih insyaAllah puasa penuh kalau lah sibaby kecik dalam perut yuyu tak mendatangkan masalah apa apa lah..harap harap gitu lerr, harap sesangat baby nih sihat sesihatnya .. setakat hari nih baby masih aktif walaupun yuyu berpuasa, kekadang tuh risau jugak kalau pagi atau petang dia tak menari dalam perut nih..iya laa waktu tue jea biasa baby aktif, dah boleh hafal waktu dia tidur waktu dia menari ..hikhikhik .

Bagi yang kahwin apa membuatkan korang teruja?mesti lah saat saat mengandung kan ... yang pernah mengandung apa yang paling korang teruja?? harrrr mesti masa beli barang baby kan..kan? -_' bukan itu jea, saat nak tahu jantina baby, saat dengar degupan jantung baby mesti teruja ada satu saat tuh nak menitiskan air mata ..huwaaa *lap air mata

Tapi bila part nak shopping barang baby nih tetiba yuyu jadi blurrr tak tahu nak mula dari apa ..dah berkali kali carik dalam intenet 'apa barang keperluan untuk baby baru lahir' tapi tetap jugak blurrr .. tak tahu nak pilih yang mana sesuai, yang mana murah tapi berkualiti macam macam lah.. nak beli wet wipes pun pening, huahuaaaaa ...

Ada orang lagi besh , anak dah masuk 2 3 orang tak payah nak beli yang baru pakai jea yang mana ada asal kan boleh ..lagi jimat ..hekhek .. korang macam mana?? share laaa nga yuyu ..!!! beli ikut keperluan atau ikut saja duit ?? huahuaaa.. *sambil donggak dagu *_*


1 comment:

nor nazliana said...

semoga semuanya selamat ya