04 June 2015

Manja Sireh : Perjagaan Miss V

Penulis : Princes Yuyue Masa : 3:03 PM Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum....

Auuucaakkkk hari nie yuyu ada something nak kongsi dengan korang taw, so baca biar sampai habis okey? harrrr korang pernah dengar satu produk tuh nama nya "Manja Sireh" pernah tak pernah tak? Yuyu rasa rasa produk nih dah femes dekat facebook dengan instagram sekarang dah ramai mencuba produk nih dan ramai yang memberi feedback yang positif .Syabas pada korang !! hek

Okay, kursus nya pada perempuan lah ye mesti korang ada masalah dan malu nak bercerita bila melibatkan benda dalam kain... bukan korang jea, yuyu pun malu wehh nak cerita tapi yuyu cuba mencari sesuatu untuk menyelesaikan masalah tuh, bagi yuyu setiap masalah mesti ada jalan penyelesaian nya.. tambah pulak sekarang yuyu dah pregnant masalah yang yuyu tak pernah lalui selama nih yuyu kena alami di saat saat hamil nih..apa tuhh?? harrrr biar laaa rahsia ..keh

Yuyu susah nak cuba sesuatu yang yuyu tak pernah tahu tapi bila yuyu kenal "Manja Sireh" nih yuyu rasa bersyukur sangat sebab apa yang yuyu cari selama nih dah jumpa...first time yuyu cuba terus nampak kesan nya, betul yuyu tak tipu .. kalau korang tak percaya korang boleh cuba !!!

Korang ada masalah ini??
- Masalah Keputihan?
- Lendir Berlebihan?
- Gatal, Ruam, Kulat, Kurap ?
- Bau Kurang Enak?
- Kekeringan ?
- Bahagian Miss V Kusam & Gelap?


Masalah korang dapat diselesaikan dengan Rumusan terkini yang telah diuji secara klinikal..MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH. PERCUMA KRIM PEMUTIH MISS V.
MANTAP DAN BEST MANJA SIREH
➡ 100% HERBA DAN TIADA BAHAN CAMPURAN
➡ WANGI,  BERANGIN DAN SEJUK
➡ SELAMAT DIGUNAKAN.  KILANG BERTARAF GMP
➡ ADA PENAMBAHAN OLIVE OIL DAN ALOE VERA.  SESUAI UTK MERAWAT KULIT  YG CEDERA.
➡ BOTOL YG MUDAH DIBAWA KEMANA SAHAJA
➡ 3-4 BULAN BARU  HABES.  SEBAB IANYA PEKAT.  BEST KAN  DAN JIMAT DUIT
➡ DAPAT PERCUMA KRIM PUTIH MISS V

ANTARA KHASIAT UTAMA BAHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH
Olive oil
1) mencantikkan kulit
2) bekalkan pelbagai vitamin, vitamin E tertinggi •mencegah kekeringan vagina
3) melembap & menghaluskan kulit di kawasan vagina
Manjakani
1) mengetatkan otot vagina
2) kurang & hilangkan keputihan
3) hilangkan bau kurang menyenangkan pada vagina
4) dapat mengurangkan hitam2 di pelipat peha
Sireh
1) mengandungi zat antiseptik yang dapat membersih & membunuh kuman (elak jangkitan kuman)
2) mengubati keputihan/ lendir berlebihan
3) kurangkan bau kuran enak di vagina (mengharumkan vagina)
4) kurangkan kegatalan/ ruam @ kurap di kawasan vagina
5) merapatkan otot vagina (penggunaan yang konsisten)
6) mengubati luka di vagina/ luka bersalin
7) meningkatkan keghairahan seksual
Aloe Vera
1) bantu cepatkn proses penyembuhan luka luaran tanpa parut
2) memelihara, mencantikkan kulit di kawasan vagina •menambah kelembapan •baiki sel yang rosak
3) memberi keseimbangan ph
4) bersifat anti-bakteria •menghalang jangkitan

jap!! nak free gift PEMUTIH MISS V?
cepat sms/whtsap  ke 011-2130-6045 atau pm facebook


OKAY, JANGAN SEGAN JANGAN MALU UNTUK BERKONGSI MASALAH KORANG TUH, JUST PM YUYU JER.. INSYAALLAH YUYU BOLEH BANTU.


1 comment:

sue sue said...

banyak juga khasiat produk manja sireh ni ya....kalau sue masa prgnant alhamdulillah xde masalah keputihan....amalkan bawang putih pon boleh selesaikan masalah dalaman ni..hihi...



Singgah Blogwalking....:)

nak mudahkan kerja rumah?Jom baca ni:
http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/06/basic-h-membantu-memudahkan-kerja-ibu.html?showComment=1433744253588#c6972630485172196856