30 June 2015

Cerita Hari Raya :)

Penulis : Princes Yuyue Masa : 3:37 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum...

Hari nih ada banyak masa untuk berblog, yahuuuu hari nih lepas gian berblog cewahh!! tahun nih pagi raya giliran rumah yuyu seronok kemain padahal jarak rumah yuyu dengan rumah husben bukan jauh sangat pun ..hikhik .tahun lepas malam raya rumah husben, sayu nya hati nih hanya Dia jea tahu ..hukhuk .manja sangat!! peace .

Dalam semangat nak balik kampung nih ada pulak problem nya, kami tak tahu nak balik kampung bila..boleh pulak camtuh kan, heheee.. kalau ikut kan hati yuyu nak jea balik seminggu sebelum raya, amboi cakap macam kerja sendiri kan.. cuti tinggal berapa ketul jea lagi, nak kena amik cuti sebelum bersalin lagi ..fuhhh kena jimat cermat ni !! -_- macam nih lah kalau makan gaji kan.. *sambil tongkat dagu

Persiapan hari raya tahun nih ala kadar jea tak boleh nak beli baju rare sangat, al maklum lah baju mak buyung susah nak cari ..yeke? tema tahun nih kaler hitam, tahun nih amik keputusan untuk tempah jea tapi risau jugak buatnya pagi raya baju tuh tak muat ..alamakkkkkk macam mana tuh !!! wakakakakaaa confirm muncung mulut yuyu nanti, sadis sadis .. hope perut yuyu nih tak membesar dengan mendadak lah yerk


nih raya tahun lepas, bila post gambar nih semua orang ingat yuyu pregnant time nih... ahahahaa .okay tahun nih baru betul yuyu pregnant, tak sabar nak bergambar dengan family semua .. 

Mudah mudahan amalan kita di bulan ramadhan tahun nih diterima Allah dan akan bertemu lagi di bulan ramadhan akan datang, insyaAllah .. hari nih hari ke13 kita berpuasa :)

selamat berbuka puasa semuanya ..bye

No comments: