11 March 2015

Jatuh Terduduk ... :(

Penulis : Princes Yuyue Masa : 3:41 PM Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum...

Disangka kan panas sampai ke petang, rupanya hujan ditengah hari ..huuuu.. hari nie ibu baby rasa kesihatan kembali seperti sedia kala dah tak loya dah tak muntah, alhamdulillah ..hari nie ibu baby pergi ke bank untuk melaksanakan tanggungjawab masa hadapan, apakah??? hihihiiii ..okay dalam perjalanan semuanya selamat, dan paling suka parking sudah tersedia macam tahu tahu jea kan keadaan ibu baby sekarang macam mana kan...suka..suka..suka .. kalau tak tiga kali pusing belum tentu ada parking kosong ..huahuaa

Tengah hari tadi ibu baby terjatuh masa beratur nak beli nasi ayam kukus, alahaiiiii =( masa tuh dah berbelah bagi nak ke tak beli nasi kukus tuh, tekak rasa nak air kelapa kedai sebelah tapi perut rasa nak makan nasi pulak ..hmmm .. tak ada angin, tak ada ribut tetiba terjatuh ..YaAllah malu makkk , tapi control buat muka macam sakit gila ...huhuuuuu ... masa tuh ada budak lelaki belakang ibu baby nih, aiishhh dia pun terkejut kenapa orang depan dia nih tetiba jatuh .. maluuuuuuuuuu tahap apa dah tika tuh ...!!!

Nak nangis jugak tika tuh bukan sebab sakit tapi sedih sebab tak ada hubby disamping, dah lah sesorang tanpa teman ..sedih ..sob..sob..sob.. risau jugak takut terhentak, tak rasa sakit pun masa tuh cuma sekarang jea rasa pening pening sikit ..

Esok nak pergi jumpa doktor lah, nak scan tengok keadaan baby macam mana..harap harap semuanya selamat .. hubby tak tahu lagi nih, kalau citer karang mesti kena bebel sebab apa??? sebab salah kasut yang yuyu pakai tuh.. iya laaa dah lama dia suruh tukar pakai yang rendah dan simple tapi yuyu degil tak nak ..

p/s : ada sape sape pernah mengalami nya masa awal kehamilan tak?? boleh share dengan yuyu ... hehehee

1 comment:

Allene typicalmommy said...

aduhh.. take care next time