26 November 2014

Permasalah Dialami Setiap Bulan ...

Penulis : Princes Yuyue Masa : 12:40 PM Comments : 3 Labels :
Assalamualaikum.....

Hari nih rasa badan lemah lagi tapi kurang sikit dari semalam, ntah kenapa kepala rasa sakit tapi tak pening ..*pelik .. kalau yuyu tak sihat mesti husband ikut sama tak sihat, hari nih husband amik MC sebab tak larat sangat yuyu macam biasa lah still kerja walaupun badan rasa macam nak rebah ..aiishh semalam nak jugak pergi klinik, masalah nya time waktu malam demam okay pulak tiba waktu siang mula lah badan rasa lemau ..

Mungkin penat balik kampung ahad hari tuh belum hilang kot, mungkin jugak nak period sebab perut yuyu kelmarin rasa macam senggugut tak lama kejap jerr pastuh yang pelik tekak loya tapi tak muntah .. kalau nak ikut kan date period yuyu dah lewat hampir 2minggu, bila dah jadi macam nih mula lah tanya incik google. Mungkin jugak tanda tanda hamil, tapi yuyu tak berharap pun just ingin kepastian jerr sebab tak nak kecewa nanti ..*ayat sedapkan hati ..*_* .. ada jugak kemungkinan bukan tanda hamil, aishhh confius yuyu di situ ..hihihi

Hati nih berat sangat nak test upt dah banyak kali test tapi -negatif, yuyu punya period memang tiap tiap bulan problem sejak anak dara lagi ..itu pasal lah yuyu buat tak tahu jerr time period delay .. >_< Nak dijadikan cerita pagi tadi time nak solat subuh tengok ada secalit darah, hmmm .. period rupanya.. sekarang nih pinggang rasa lenguh sangat sangat, sakit hati pulak bila tengok tadi period tak banyak hanya secalit jerr ..aisshhh stress rasaaaaaa !!!!

Korang pernah ada pengalaman tak macam yuyu alami nih?? plezzzz share nga yuyu yerrr .. kalau period okay lah yang yuyu risau takut penyakit lain ..


bai korang ... kepala dah mula sakit, aduhhh !!!! -_-"

3 comments:

Azieera TajulRahim said...

Kekadang kalau keluar setitik period pun ada peluang besar untuk preggy... yuyu jgn buat kerja lasak2 yer, lepas 2 minggu klo period sebenar masih tak keluar terus check upt okey... :)

Princes Yuyue said...

Azleera : iyee ke sis?? *excited ..hahahaa ..InsyaAllah rasa nak test hari nih jee

Yun Sing said...

Owh.. bulan lepas tak period pun.. Ni first time period lambat sebulan.. :/