06 November 2014

Cepatttt Booking Sekarang !!!

Penulis : Princes Yuyue Masa : 11:06 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

YaAllah hari nih rasa syukur sesangat rezeki yang Allah s.w.t bagi, alhamdulillah ... sekarang belanja barang keperluan satu troli tak penuh pun total dah $$$$$ ratus ratus...betul tak??? serius semua tuh terasa sangat sangat kan, setiap 1hb semua terburu buru ke atm nak cucuk duit, bila cucuk gaji tak pernah berubah amount nya cam gitu setiap bulan .. settel bayar hutang, tengok tengok duit tinggal cipuk jerr ..adoiiii gaji lambat lagi ..hmmm ... mesti korang rasa macam nih kan?? tak rasa jelez ke dengan orang sebelah korang tuh setiap weekend pergi holiday bawa anak anak ..jelez kan?? siapa tak rasa camtuh cuba angkat tangan yuyu nak tengok !!! *__*

Memang betul rezeki semuanya dari Allah, tapi Dia nak kita berusaha kan?? harrrr meh yuyu nak offer korang semua satu bisnes yang bestttt sesangat !!! rugi kalau korang tak cuba .. mana tahu ann rezeki korang di sini ..

cepat cepat !!!! jangan sampai ada yang gigit jari ...huahuahuaa

No comments: