24 October 2014

Mee Kolok OOhhhh Mee Kolok ...

Penulis : Princes Yuyue Masa : 10:16 AM Comments : 1 Labels :
Assalamualaikum....

Seperti tajuk di atas, yuyu teringin kemain lagi nak makan mee kolok kelmarin ntah kenapa ... dah lama teringin nak makan tapi anak tekak nih tak bersungguh sungguh pun, sebab teringin sangat sangat yuyu post status kat facebook ingat kan tak dak orang layan ..heheheee.. ada member yuyu tuh bagitahu tempat yang dia pernah makan dekat usj, yuyu tak tahu pun tempat tuh ..urrrmm >_<

Siap solat malam tuh yuyu sembang dengan husben dan terus kasi tahu dekat dia 'b....sayang teringin nak makan mee kolok, b kenal tak restoren Akasia kat Usj??' ..hmmm.. dia geleng geleng cakap tak tahu, tak pernah dengar pun :"( .. saat tuh yuyu rasa nak nangis tetiba ntah kenapa, macam ada something ...okay abaikan ..hikhikhikk

Kelmarin kan public holiday so, husben yuyu ajak pergi cari mee kolok tuh ..yahuuuuu bukan main lagi yuyu ann rasa nak cium husben sampai lebam ..hekhekhekk *_* kami cari pakai GPS , kalau pakai benda alah tuh mesti perjalanan jauh sangat ..memang pun!!! padahal kedai tuh belakang Proton Hicom jerr tempat husben yuyu kerja ..huahuahuaa .. tak kisah lah asalkan niat yuyu terlaksana ann ...yeeahhh

nih haaaa yuyu siap kasi full address lagi ... *_*

Antara menu, yuyu fokus kat mee kolok ajerr ..hekhekhek

si husben tutup muka tuh bukan snap gambar air ..hihihi 
agak agak mana satu air yuyu??siapa best pren yuyu dia mesti tahu T__T

mee kolok special .. :)

control ayuu gitu minah nih ann ..-_-'

fulamakkkk licin ...sedap ker lapaq nih ???huahuahuaa ..

Okay macam mana korang pernah makan tak mee kolok nih? harrr exceli menu nih berasal dari Sarawak taw, yuyu rasa kat sana lagi mebelesss kot ..ehhh yang nih pun best taw ..rugi korang tak cuba ..!!!


















1 comment:

Allene said...

xpernah try lg.. uhuhhu teringin gak.

Jemput singgah sini #imladyadie