14 October 2014

Marketing Plan & Pakej Pilihan Phytoscience

Penulis : Princes Yuyue Masa : 1:04 PM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ....

Okay sebelum nih yuyu ada duk citer pasal bisnes online kan iaitu Phytoscience, yuyu rasa masih ramai tak percaya keberkesanan produk kami iaitu Double Stemcell .. up to you !!! dalam melakukan sesuatu benda kita tak boleh ada sikap "paksaan" kan? okay yuyu just nak share dengan korang apa kelebihan kalau korang join bisnes nih, sejak yuyu merantau banyak duit yuyu perlu cari untuk meneruskan kehidupan di sini tanpa meminta dari parents .. yeahhh yuyu bukan nak bangga diri atau riak, serius yuyu cakap yuyu tak pernah minta duit dengan parents selepas yuyu jejak kaki ke Shah Alam untuk mencari pekerjaan .. sebetulnya sebelum yuyu naik sini, parents ada kasi yuyu duit belanja hanya Rm200 untuk perbelanjaan yuyu sebelum yuyu dapat kerja ... yuyu memang tinggal dengan abang kandung yuyu sebelum nih tapi yuyu tak pernah nak susahkan dia, yuyu cuba untuk cari duit sendiri dengan mencari pekerjaan.. alhamdulillah rezeki yuyu dapat kerja, tapi dalam masa tunggu gaji yuyu pernah terpaksa ikat perut sebab gaji yuyu dapat tak cukup bagi perbelanjaan yuyu harian dalam masa sebulan ..:'(

Banyak bisnes sebelum nih yuyu join tapi semuanya tak sehebat bisnes MVM nih, semua bisnes kita perlu jual barang, simpan barang, yuyu memang fobia dengan MLM nih ...Alhamdulillah yuyu join biz MVM nih yuyu tak perlu buat itu semua lagipun bisnes nih senang dan yang penting tak stress !!!!yeeahhh... ehhh apa yuyu duk bebelkan nih??okay okay dah lari tajuk entry ..Oopss sori!!!

Bagaimana anda semua berpeluang menjana side income lebih dari Rm1000 satu hari ??? itu tidak mustahil, anda mesti yakin dengan rezeki dariNya

3 PAKEJ YANG DITAWARKAN
SILVER - RM275
GOLD - RM1625
MOBILE - RM5405

MODAL PAKEJ SILVER : RM275 (2 KOTAK DOUBLE STEMCELL)

Jika anda SILVER, dan anda SPONSOR SILVER = BONUS RM100
Jika anda SILVER, dan anda SPONSOR GOLD = BONUS RM300
Jika anda SILVER, dan anda SPONSOR MOBILE = BONUS RM600


MODAL PAKEJ GOLD : RM1625 (12 KOTAK DOUBLE STEMCELL)

Jika anda GOLD, dan anda SPONSOR SILVER = BONUS RM100
Jika anda GOLD, dan anda SPONSOR GOLD = BONUS RM600
Jika anda GOLD, dan anda SPONSOR MOBILE = BONUS RM1000


Kini anda sudah boleh bandingkan
Jika anda mengeluarkan sidikit modal aje lagi untuk join GOLD
Tidak mustahil untuk anda mendapat INCOME LEBIH RM1000 dalam masa SEHARI

Jom kita tengok pakej seterusnya.......


MODAL PAKEJ MOBILE : RM5405 (40 KOTAK DOUBLE STEMCELL)

Jika anda MOBILE, dan anda SPONSOR SILVER = BONUS RM100
Jika anda MOBILE, dan anda SPONSOR GOLD = BONUS RM600
Jika anda MOBILE, dan anda SPONSOR MOBILE = BONUS RM2000


Kini lagi sekali anda boleh bandingkan
Jika anda mengeluarkan lebih sedikit dari GOLD
untuk join MOBILE

Tidak mustahil langsung untuk anda jana pendapatan dalam masa sebulan lebih 6 angka, InsyaAllah menjadi milik anda !!!



Jadi, anda masih belum percaya pada rezekiNya ???

Anda masih berfikir??? sedangkan keluarga anda memerlukan orang seperti anda untuk mengubah nasib keluarga anda dan yuyu pasti anda mampu mengubahnya ...

p/s : Jika anda join MOBILE banyak kelebihan yang ada, tak ada pada GOLD dan SILVER *_____*

Apa tunggu lagi, meh risik risik bisnes nih dengan yuyu ..jangan malu, jangan segan wasap yuyu yea 011.2130.6045 atau boleh pm yuyu di fb yuyu -_-"








No comments: