12 February 2015

Bad Mood ... :(

Penulis : Princes Yuyue Masa : 11:44 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ......

Sejak berbadan dua nih mood nak buat kerja tersangat lah down, ntah kenapa malas gila nak buat kerja badan asyik nak baring jerrrrr ... bayangkan ehh habis kerja pukul 5pm sampai rumah dalam pukul 5.15pm camtuh, letak handbag buka tudung tarik bantal bucuk terus baring bila dah baring memang liat habis nak bangun ..YaAllah kalau ikut kan perasaan malas nih benda wajib pun terabai kan, alhamdulillah hati yuyu masih kuat untuk tidak pernah tinggal solat 5 waktu .. lepas solat asar, baring lagi sesambil tunggu husben balik kerja..

Sampai bila agaknya sikap pemalas nih nak kena yuyu layan yerr?? sekarang masak pun jadi malas sangat, kenapa macam nih kesian kat husben yuyu terpaksa bungkus makanan ..semalam pun dia bungkus bubur nasi jer, katanya tak ada selera nak makan ..hukhukhukk..kesian kesian :(

Selera makan yuyu pun sekarang nih makin berkurang, perut lapar sangat minta diisi tapi yuyu buat dono jer sebab tekak nih tak tahu nak makan apa..alahaiii kesian baby pulak kalau yuyu bersikap macam nih, bila makan tak habis membazir jerrr kan... tak sampai hati nak tinggal makanan camtuh jer, dah nak buat macam mana ..huuuuuuu..

Tekak setiap saat loya, tak jugak muntah bila isi benda masam masam confirm perut rasa pedih pedih... serba tak kena ..!!! exceli yuyu bersyukur sebab yuyu tak seteruk korang yang alahan sampai tak dapat makan, bila makan muntah kan .. yuyu tak lah macam tuh,

Yuyu cuba kuat demi baby...InsyaAllah, doakan yang terbaik untuk yuyu yerrrrr T_T


No comments: