28 January 2015

Rezeki Tahun 2015

Penulis : Princes Yuyue Masa : 10:22 AM Comments : 2 Labels :
Assalamualaikum....

YaAllah kenapa lah yuyu begitu kejam meninggalkan blog nih sunyi sepi tanpa penghuni ehh, maaf yea rakan blogger yuyu sekalian kerana menyepi tanpa berita ..huwawawa *masih ada orang kisah ker?? -_-

Exceli yuyu bukan pemalas sangat nak update blog nih cuma cuma cuma .... aihhh otak sedang mencari alasan ..!!! hihiihii.. masa tak mengizinkan sebenarnya, banyak sangat kerja hakiki nih nak kena settle setiap hari,huh macam nih laa kalau kerja makan gaji kan ..kan..

Berbalik kepada tajuk entry tuh, korang agak agak apa rezeki yuyu ?? cuba teka, dah lama tak main teka teki dengan korang nih ..arrr cepat siapa tahu  yuyu kasi choki choki satu ..teetttttt nampak nya tak ada siapa yang tahu ,kekekekeee *ntah pape yuyu nih kan ..T_T

Alhamdulillah rezeki yuyu dengan incik hubby tahun nih sungguh tak sangka, kami bakal menjadi mami dan dedi, itu lah saat yang semua orang tunggu tunggu bila mereka dah kahwin kan .. siapa yang kahwin terus 'lekak' tuh rezeki korang lah kan tapi yuyu tunggu hadiah dari syurga nih hampir setahun taw, kekadang terasa kecewa bila kawan yang baru kawin dah nak dapat baby .. bila yuyu muhasabah diri balik baru yuyu sedar yang Allah s.w.t telah rancang sesuatu yang indah untuk kami.. mungkin bukan sekarang Dia nak bagi mungkin bulan depan, kalau bukan bulan depan mungkin tahun depan... InsyaAllah bila kita bersangka baik dengan Allah pasti kita akan merasai kebahagian itu nanti..PASTI

Banyak yuyu nak kongsi dengan korang, insyaAllah next entry yea nanti yuyu cerita kisah yuyu sebelum tahu pregnant..setiap orang dia punya alahan lain lain kan, mungkin ada yang tak ada alahan langsung sampai lah melahirkan baby.. agak agak yuyu termasuk dalam golongan mana ye? hihiiii. .. yuyu punya kandungan masih awal lagi, harap sangat yuyu dapat rasai semua nih.. korang doa kan yuyu yea .. :")

comeiii sungguh ..!!! YaAllah :)

2 comments:

miya amira said...

Assalamualaikum...
alhamdulillah tahniah kak yuyu...
jaga kesihatan elok2...

Haffizul Iskandar said...

Alhamdulilah. Rezeki yang paling besar dari Allah. Syukur.