24 October 2013

Weekend Lagii

Penulis : Princes Yuyue Masa : 1:30 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum .....

Hari nie baru ari rabu kan..tp yuyu dah nak citer pasai weekend kan,hihihihi ...tuh makna nye yuyu duk menghitung jari jemari nie bila laaa weekend nak muncul !!! ^___^  korang agak agak apa yang yuyu nak buat untuk weekend nie yea...


taraaa ...............................



Sunway Lagoon time ler kengkawan, dah lama yuyu nak buat lawatan kat cini taw, lawatan??? hakhak macam bebudak sekolah plak kan kan.
Yuyu dah lama duk cini tapi belum ada masa nak jejak masuk dalam nie taw ..sok sok sok ..sedihhh ..

kawan kawan yuyu plak ape pelan korang weekend nie?? hmmm ....mesti korang punya planing lebih power dari yuyu kan ..hikhik.. best laaa orang tue nak pegi Obesi, yuyu bila nak naik flight nie .. asyik duk naik bus jea, asal naik bus mesti ada problem .... bus datang lambat laa ,bus rosak laa, bus kelajuan 20per/j laaa ..macam macam laa korang taw ...yuyu dah naik fedup nak naik bus balik kampung ... fedup fedup pom naik jugak ...hikhik ...ishhh ishhh apa plak duk citer pasai bus plak nie ?? jangan marah aaa..iklan jap ^___^ 

ehhh ...kawan kawan  yuyu nak pegi Sunway nie dengan mr.fiancee yuyu au..suka sesangat sapai nak pengsan bila dia ajak taw hihihihi, Oopppss bukan dengan incik fiancee jea taw tapi dengan geng geng tempat kerja incik fiancee yeaa... tapi kalau kitaorang berdua aje kena tunggu time honeymoon laaa baru syokkk ...waduh waduh gatai noh ..hahahahahahaaa



Okey laa yea yuyu xtaw dah nak taip ape daa sebab belum ada idea lagi pasai Sunway Lagoon.. nanti next week yuyu update citer pasai memori terindah yuyu kat sana ekk ...kawan kawan tungguuu taw ... sayangggg korang korang ...bye ..mmuuhh

No comments: