25 October 2013

Si jantung hati .....

Penulis : Princes Yuyue Masa : 2:00 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum ...:)

Morning kengkawan, alhamdulillah ari nie kita masih dipanjangkan umur untuk meneruskan kehidupan dalam melakukan ibadat kepadaNya ..Amin..

eerrkkk ...kenyang sudaa bekfes dengan roti sekeping + nutelaa jea, hihihiii ..mesti korang tertanya tanya kan makan roti sekeping pom boleh kenyang kerr,hakhakhak ...alaahaiii tangki perut yuyu kecik laa xdapat nak menapung sisa sisa makanan nie banyak sangat, "untungg laaa yuyu" ayat yang selalu kawan kawan opis yuyu cakap taw ...hihihihi ...menyampah !! perasan sungguh yuyu nih,uuweekkk ...

eehhh ....apa laa yuyu nie tajuk lain, diciternya benda lain kan kan, alaaa biasa laa sebelum nak masuk perenggang isi tue mesti laa ada pendahuluan kan, macam kita nak buat karangan laa ..ngee 

setiap orang mesti ada seseorang yang kita sayang kan, orang yang kita sanjung, orang yang selalu memberi kita semangat dalam menghadapi sesuatu benda yang kita xsuka nak hadap.haaa...ape ekk ??? MASALAH lerrr ,uuiiissshhh stressss laaaa dengan perkataaan niee :'(

yuyu rindu sangat sangat dengan mak abah yuyu kat kampung, raya haji baru baru nie yuyu xdapat balik kampung sebab si buncit punya pasai laaa nie..hehehehehee ooppsss sori Oyaa jangan marah arr, gurau gurau manja jea.. buncit tue gelaran adik yuyu no.6 ..ngeeee ..dia suka makan tue yuyu suka panggil dia buncit ^___^




cee tekaa sape sebelah yuyu?? nie laaa kakak yuyu..hahahahaaa bukan laa nie jantung hati yuyu taw, tanpa dia disisi, yuyu rasa xdapat nak bernafas taw :'( sayangggg mek ketat ketat ..ada sama x kita?? hmmmm...tang mulut kot ...hihihi

alaaaa....picture dengan abah yuyu xada laa, sebab abah xsuka bergambar.. asal yuyu nak snap jea picture dia mesti "jap jap abah nak pakai spek..." last last dia lariiii ...tp kalau mood dio sporting tanpa kitaorang ajak dia  mesti cakap "gambar abah xde keee..." hahahahahaaa....



I LOVE YOU SOO MUCH MEK ABAH ....mmmuuuuaaahhhhh




pilih pilih yang mana lawa ...hahahaaa..mesti korang suka abang kepala botak tuee kan, botak jangan sebarangan taw cik abang nie poket ketat yea ..tapiii kedekut, dengan adik adik jea kedekut bila tang dengan awek tuee laju jea . bercanda jea, jangan ambik hati yekk abang long !!! ^__^

okeh laa yuyu nak habaq nie, yang sebelah kiri tue adik yuyu no.5 nama nya cik lala a.k.a kaka Bella, lelaki tue abang sulong yuyu, yang pakai tudung ala ala aina tasneem xberapa nak menjadi tue adik bongsu yuyu yang bernama dik jaja a.k.a asu ...ngeeee






ehhh lagi sorang tercicir laaa yang sibudak tudung hitam..hee tue adik yuyu no.6 cik yaya a.k.a Oyaa, dia laa sibuncit ..haaa dia kurus jea kan walaupum makan banyak tuh yang pelik ape laa yang dia bela dalam perut tue kan kan ...hahahahaaa... xdalaa keturunan yuyu slim slim belaka .. jangan jelezzz 




                                         yang bawah tue yuyu bersama dengan satu satunya adik lelaki yuyu ada..hencem nyee dia .. ramai yang nak tackle dia taw tapi, dia manyak mahal auu.. elehhh perasan ler terrr ...hikhik
cian dia disebalik kehenceman dia diselindung oleh kulit muka yang bermasalah ...jerawat laa ape lagi kan.
dah macam macam pencuci dia cuba tapi kesan nyaa xmenjadi jugak !!! haaaa satu benda yuyu belum kasi 
dia cuba..jeng..jeng... nanti laa yuyu nak suruh dia cuba..kalau testemoni berjaya yuyu share dengan korang erkk ..ngeee.. 

hmmm....sebenarnya ada lagi dua orang yang xde dalam nie, kakak yuyu dengan abang no.2.. time kitorang snap picture raya diorang xdaa sebab diorang xbalik kampung..sok sok sedihhh.... dua dua tue dah kawin daa biasa laa kan kalu time time raya mesti xcukup colum kalau dah kawin nie..hmmmm...


Okey laaa korang nanti kita jumpa lagii ...yuyu nak wechat dengan cik lala jap, dia tue memang suka kacau yuyu time yuyu bizi ..uiishhh...geram geram ketuk kepala baru taw :D


bye bye korang korang yang ciut miut ..^___^

No comments: